Cum puteţi achiziţiona mobilier şi decoraţiuni muzicale?

Toate lucrarile le execut manual , ceea ce are ca rezultat obiecte unice. În acelaşi timp acest lucru îmi permite să adaptez obiectul dorit funcţie de nevoile şi preferinţele dvs. Mai mare sa mai mic, cu sau fără metal, într-o anumită culoare, mat sau lucios, etc.

Ceea ce găsiţi prezentat pe acest blog, sunt doar câteva prototipuri. Pot realiza piese de mic mobilier şi decoraţiuni cum ar fi cuiere cu talpă sau de perete, dulăpioare, rafturi, cutii, standuri expoziţionale, oglinzi, veioze, lampadare, lustre şi aplice, suporturi de lumânări, decor perete, decor perete cu vază, etc. Dacă în enumerarea mea nu gasiţi obiectul dorit, vă rog să îmi trimiteţi solicitarea dvs.

Realizarea unui obiect sau a mai multor obiecte se face numai la comandă. Preţul se calculează în funcţie de instrument, dimensiune, complexitate şi timpul de execuţie.
Durata realizării obiectelor este de minim 3 şi maxim 10 zile. Nu există comandă minimă.

La costul obiectului se va mai adauga şi costul transportului, prin curier sau altă modalitate de comun acord stabilită. Nu se percepe nici un cost de montaj, acolo unde este cazul.
Comanda o puteţi trimite prin e-mail sau telefonic.
O comandă este considerată fermă în momentul în care achitaţi un avans de 30%. Restul se achită la livrarea comenzii.

CONTACT:
mobiliermuzical@gmail.com
0743.495.164

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu