luni, 28 martie 2011

ATELIERUL DE MOBILIER MUZICAL

Numele meu este Adrian Zugravu. Sunt născut şi crescut în oraşul viorilor, Reghin. În micul meu atelier, construiesc mobilier şi decoraţiuni din instrumente muzicale autentice. În loc să ajungă lemne de foc, le-am schimbat destinaţia. Am folosit forma deja hărăzită de artizani şi am recreat obiecte, dealtfel comune din spaţiile de zi cu zi: veioze din viori, dulcimer sau chitare, cuier din violoncel, măsuţă de cafea din chitare, oglindă sau casetă pentru bijuterii din vioară.
Mare iubitor de muzică, mă declar, fără falsă modestie, artizan, meşteşugar care lucrez cu arta. Nu fac şi nu repar instrumente pentru cântat, dar pot să vă incant viaţa prin ce fac. Corpuri de ilimuniat, mobilier şi decoraţiuni din instrumente muzicale.
 
Sunt precum un croitoraş, croitoraşul de viori. Pentru că voi pune cap la cap şi voi coase pentru dumneavoastră, voi croi o nouă ambianţa spaţiului dvs. Voi da atenţie şi celui mai mic detaliu şi voi construi pentru dvs. piese unice, numai ale dvs.
Unde-i partitura veiozei? În mintea noastră. Toţi vrem să fim unici, toţi vrem să ne aducem o notă personală spaţiului propriu. Imaginaţia ne aparţine, iar inspiraţia v-o ofer prin  Atelierul de mobilier muzical.
Vă mutaţi în casă nouă sau vreţi să faceţi doar o mică schimbare? Atelierul de mobilier muzical vă oferă acel ceva, uimitor, care să umple peretele acela gol, colţul de lângă geam, biroul sau comoda, permanent clasic, dar şi contemporan, cald şi natural pentru că asta ne insipă lemnul, vintage, pentru că se poartă şi nu in ultimul rând muzical, pentru că vă încantă sufletul şi privirea.
Umil mă înclin şi vă invit să vizionaţi galeria mea.
Aştept cu drag opiniile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu